Maak Kennis met golf

Maak laagdrempelig kennis met golf. Boek een golfsimulator net als je een bowling baan boekt. Nog nooit gegolfd ? Geen probleem, onze medewerkers die geven jullie de nodige tips om er een fijne beleving van de maken.

Geen speciale kledij nodig en je hoeft je ook niets aan te trekken van die “flight” achter jou… Bij ons krijg je geen berisping als je te traag speelt. We geven wel tips hoe je “slow play” kan vermijden. Je hebt er alle belang bij om niet te treuzelen want in de meeste gevallen betaal je per uur, tenzij je een maandabonnement hebt natuurlijk.

Open enkel na telefonische reservatie tijdens openingsuren van Sport&Squashclub “De Vaart”. Online reserveren of op +32478383073

Pay as you PLay

Heb je na het spelen van golf op simulator de smaak te pakken dan kan je bij ons ook terecht voor het behalen van je zogenaamd “GolfVaardigheidsbewijs”. Voor een lidmaatschap van 149 € kan je een gans jaar terecht op elke golfbaan ter wereld mits betaling van een greenfee of op uitnodiging.

Traditionele golfclubs bieden een full membership waarbij je ongelimiteerd kan golfen op de golfbaan van de club van jouw keuze. Je speelt dus in principe steeds op dezelfde golfbaan. Vaak ontbreekt echter de tijd om optimaal te kunnen genieten van een dergeljke investering. Ondanks je lidmaatschap dien je daarnaast ook nog een greenfee te betalen als je andere banen elders in België wil ontdekken.  Als je graag op pad gaat met een aantal golfmaten om nieuwe banen te ontdekken, dan is een traditioneel lidmaatschap niet echt een oplossing.

Golf4All biedt een alternatief, namelijk een “Pay as you Play”- formule. Voor slechts 149€ per jaar bieden we een Belgische federatie kaart aan van de KBFG en kan je gaan golfen waar je maar wil.

Belgische Federatiekaart

Bestel hier je federatiekaart voor het golfseizoen 2021 voor slechts 149 € /jaar.