Start to Golf

Learn Indoor/ Play Outdoor. Leer golfen op onze simulators en speel in de lente van volgend jaar uw eerste holes outdoor. Een ganse maand toegang tot onze indoor voor slechts 59 Euro/maand.

Behaal je zogenaamd GVB via Golf4All.

Lees hier wat onze klanten zeggen.

Golf is duur ?

We bieden een “Pay as you Play” formule. Met deze forumule heb je toegang tot alle golfbanen in de wereld mits betaling van een “GreenFee”. De ideale formule dus voor de occasionele golfer of de gepassioneerde golfer die houdt van het spelen van verschillende banen in Belgie en elders in de wereld.

Op onze golfsimulators heeft u veel meer feedback over uw slag dan op een traditionele driving range. U mag ook dadelijk de Pebble Beach, of Medinah spelen. Met behulp van technologie, youtube videos etc.. krijg je het golfen onder de knie. Nadat je een aantal uren hebt geoefend ben je klaar voor het behalen van je zogenaamd GVB. Golfvaardigheidsbewijs. Indien je liever opteert om golflessen te nemen, dan kan dat ook uiteraard bij ons. We doen beroep op een Golfpro die samen met jou een ideaal parcours uitwerkt om je GVB te behalen.