Verkoop Golf Simulators

Ook altijd al een deel van je huis, garage, kantoor of tuin willen ombouwen tot je eigen virtuele ‘golfbaan’ en ‘driving range’? Wij leveren betaalbare golfsimulatie opstellingen op maat! Sinds 2010 hebben we ervaring in de wereld van Golfsimulators. We hebben een uitgebreide studie gemaakt en de verschillende systemen met elkaar vergeleken en blijven de markt op de voet volgen.

Vooraleer u overgaat tot de aankoop van een golfsimulator kan u bij ons komen testen of een systeem op uw eigen tempo bij u thuis uittesten. We hebben toestellen ter beschikking die we uitlenen.

In ons “Indoor Golf Center” in Leuven gebruiken we Foresight GC2 toestellen en Skytrak.

Foresight Sports

De GCQuad, levert ongekende bal- en clubprestatiegegevens en een scala aan professionele functies in een compact, ergonomisch ontwerp.

Skytrak

SkyTrak, de eerste persoonlijke lanceringsmonitor van zijn soort, is een realistisch en real-time golfoefenings- en speelsysteem. SkyTrak biedt u de mogelijkheid om op elk gewenst moment, met elke club in uw tas te oefenen. Uw golfslag wordt geanalyseerd en zeer nauwkeurig in HD weergegeven op iw ipad of computerscherm. Waarom is de SkyTrak zo accuraat, verslavend en zo leuk? Omdat het geen speelgoed is zoals andere golfsimulators op de markt die uw echte spel niet afspelen. SkyTrak geeft uw echte balvlucht, uw echte afstand en richting weer. In zijn hart is een professioneel kwaliteitslanceermonitor dat zo nauwkeurig is dat het uw werkelijke opnamen kan reproduceren met dezelfde nauwkeurigheid als die van de high-end commerciële lanceringsmonitors dat professionele golfers gebruiken en die tot 20.000 euro en meer kosten. SkyTrak is echte golf, het is superleuk en helpt u bij het verbeteren van uw spel.

Speel op bekende Golfbanen

SkyTrak heeft samen met toonaangevende golfimulatorpartners samengewerkt om de eerste betaalbare manier te creëren voor golfers om met hun eigen clubs en ballen thuis een gesimuleerde maar authentieke golfervaring te krijgen. Door de revolutionaire SkyTrak Personal Launch Monitor worden duizenden data punten geregistreerd, waardoor de prestatie van een golfspeler weerspiegeld wordt voor spelverbetering en entertainment tegen een fractie van de prijs van vergelijkbare alternatieven. In combinatie met gesimuleerde championship golfbanen geleverd in verbazingwekkend realistische HD, is golfen thuis thuis net als op de het golfterrein.

Commerciële nauwkeurigheid met een consumentenprijs.

Het aanbieden van zo’n realisme en authenticiteit vereist twee belangrijke ingrediënten. Ten eerste heb je een lanceringsmonitor nodig die de snelheid van de bal, de backspin, de sidespin en de starthoek accuraat kan meten. Vóór SkyTrak was
deze mogelijkheid alleen beschikbaar in erg dure commerciële lanceringsmonitoren.
Ten tweede heb je een hoge kwaliteit simulatiesoftware nodig die ook erg duur zijn.
De goedkopere versies die beschikbaar zijn, gaan ten koste van de authentieke
replicatie van de werkelijke prestaties van een golfspeler. Met SkyTrak, slechts een fractie van de kosten van andere commerciële kwaliteitssimulators, kunt u thuis een compleet systeem voor oefenen, spelen en amusement gebruiken.
En het spel dat je thuis ziet zal hetzelfde spel zijn dat je op de “course” ziet.

Impact Screens

Er zijn heel wat verschillende materialen die gebruikt worden als zogenaamde “golf” impact schermen. Wij werken nog steeds met onze partner uit Canada om dit zogenaamd raw material aan te kopen voor het make van een impact scherm.

Afslagmatten