Filip C en Tom D (Leuven)

Filip C en Tom D (Leuven)

Golf voor allen, allen naar de golf. Al enkele jaren waren we aan het praten over golf, maar nu gingen we het doen.  
In april 2019 leerden we Golf4all kennen via een teambuilding.Het was een leuke teambuilding, maar het werd meer, ...we gingen de uitdaging aan.We zouden onze 'GVB' halen om in augustus te kunnen golven tijdens onze familie-vakantie aan de Costa Brava.  Intensief oefenen indoor, outdoor, leuke en professionele begeleiding à la carte, tips voor het examen... we made it!Golf d'aro...18 holes,  het was heerlijk.
Ondertussen doen we verder.  Golf4all laat ons de golfwereld ontdekken en bezorgde ons al super leuke golfmomenten.Indoor golven op de natte, donkere winteravonden... niet ver van een toog.En outdoor,  dankzij de 'Race to the Moon' tornooien die Stef overal organiseert, leuke ''wedstrijden'' spelen en met vrienden nieuwe mooie banen ontdekken, in de buurt of verder weg.
Een start van een golfcarrière voor de ene, sportieve intensieve wandeling met een technische focus voor de andere...Golf4 all = Heel toegankelijk, laagdrempelig en in een ongedwongen sfeer, ideaal om de sport te ontdekken. 
Kortom, een aanrader!

?
Golf4All
4
2020-11-30T20:59:29+00:00
Golf voor allen, allen naar de golf. Al enkele jaren waren we aan het praten over golf, maar nu gingen we het doen.  In april 2019 leerden we Golf4all kennen via een teambuilding.Het was een leuke teambuilding, maar het werd meer, ...we gingen de uitdaging aan.We zouden onze 'GVB' halen om in augustus te kunnen golven tijdens onze familie-vakantie aan de Costa Brava.  Intensief oefenen indoor, outdoor, leuke en professionele begeleiding à la carte, tips voor het examen... we made it!Golf d'aro...18 holes,  het was heerlijk.Ondertussen doen we verder.  Golf4all laat ons de golfwereld ontdekken en bezorgde ons al super leuke golfmomenten.Indoor golven op de natte, donkere winteravonden... niet ver van een toog.En outdoor,  dankzij de 'Race to the Moon' tornooien die Stef overal organiseert, leuke ''wedstrijden'' spelen en met vrienden nieuwe mooie banen ontdekken, in de buurt of verder weg.Een start van een golfcarrière voor de ene, sportieve intensieve wandeling met een technische focus voor de andere...Golf4 all = Heel toegankelijk, laagdrempelig en in een ongedwongen sfeer, ideaal om de sport te ontdekken. Kortom, een aanrader!